Saltar apartados

Innovació educativa a Alcoi

La 3ª Jornada d'Innovació Educativa: Les intel·ligències múltiples. De la teoria a la pràctica, el primer dels dos cursos d'Alcoi, ha començat aquest mateix dimarts, dirigit pel catedràtic de Psicologia Evolutiva i Didàctica de la UA, Juan Luis Castejón.

El curs pretén transmetre les bases del “constructo teòric” de les Intel·ligències Múltiples desenvolupat per Howard Gardner, de la Universitat de Harvard. Un curs que estarà marcat, a través dels diferents tallers, per una metodologia pràctica, amb l'objectiu que els docents siguen capaços d'adquirir els recursos necessaris per a poder aplicar la teoria a l'aula.

El segon curs que oferta la Universitat d'Alacant a Alcoi en el marc dels Cursos d'Estiu es durà a terme entre el 14 i el 16 de juliol i du per títol Diseña tu futuro: estrategias para emprender en el mundo educativo (II) i el dirigeix la professora titular de la UA, Carmen Mañas, del mateix departament que Castejón.

El curs té com a objectiu analitzar i reflexionar, a través d'activitats pràctiques, la importància de generar idees i potenciar la creativitat per a emprendre en el món educatiu, aplicant algunes de les metodologies actuals per a potenciar aquest concepte i dur-lo a la pràctica.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464