Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'Institut Bernabeu i la UA aborden la reproducció humana

L'Institut Bernabeu i la UA aborden la reproducció humana

L'Institut Bernabeu i la Càtedra de Medicina de la Reproducció de la Universitat d'Alacant reuneixen del 9 al 11 de juliol a nombrosos professionals i experts en Medicina Reproductiva que tractaran la reproducció humana des d'un punt de vista interdisciplinari en el curs d'estiu "Reptes de la medicina reproductiva en el segle XXI".

S'abordaran temes com la Criobiología, la Criopreservación de teixits i òrgans, el screening cromosòmic, el diagnòstic genètic, la manipulació de cèl·lules mare embrionàries, la humanització del part, o els nous models familiars i Reproducció, entre altres qüestions.

Joaquín de Juan, catedràtic de Biologia Cel·lular i director de la Càtedra de Medicina de la Reproducció de la UA, i Jorge Tingues Morro, professor del departament de Biotecnologia i director de la Unitat de Biologia de la Reproducció de l'Institut Bernabeu, dirigeixen aquest curs que començarà matí amb un acte inaugural a càrrec del vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, a les 9 hores en Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres III.

Els organitzadors afirmen que La Medicina Reproductiva s'ocupa de la reproducció humana des d'un punt de vista interdisciplinari i el curs abordarà la reproducció humana des de tres punts de vista: biomèdic (fertilitat vs. infertilitat, salut pública, etc.), tecnològic (reproducció natural vs. assistida) i de les humanitats (història, antropologia, ètica i dret).

Entre els ponents que participaran en sessions es troben, a més de professors universitaris i experts de l'Institut Bernabeu, professionals dels Hospitals Maternoinfantil del Vall d'Hebron de Barcelona i General Universitari d'Alacant, i de l'Institut Europeu de Fertilitat de Madrid.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464