Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • UA el ICALI aborden la problemàtica actual del Dret de família

UA el ICALI aborden la problemàtica actual del Dret de família

Acreditats especialistes i pràctics del Dret aprofundiran, demà dijous 3 i el divendres 4 de juliol, en les principals qüestions de la legislació civil valenciana en matèria de família, dins del Curs d'Estiu "Problemàtica actual del Dret de família valencià", organitzat per la UA i l'Il·lustre Col·legi Provincial d'Advocats d'Alacant (ICALI).

Les sessions tindran lloc en el Saló de Graus Alfredo Orts de la Facultat d'Òptica del Campus, i donaran començament demà dijous 3 de juliol a les 9 hores amb les intervencions d'Amparo Navarro, vicerectora de Recerca, Desenvolupament i Innovació, Fernando Candela, degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats d'Alacant, Pedro Femenía, degà de la Facultat de Dret, i els coordinadors del curs, Esther Algarra, professora de Dret Civil de la UA i Miguel Ángel Martínez, de l'ICALI.

Els organitzadors afirmen que aquesta proposta pretén oferir una visió el més completa possible d'aquelles qüestions que per la seua projecció pràctica o per la seua complexitat tenen especial interès, com la custòdia compartida, l'atribució de l'ús de l'habitatge familiar, la compensació del treball per a la casa, el pacte de convivència familiar, la problemàtica de les unions de fet i, en general, els principals problemes i reptes que plantegen al Dret els nous models de família. El curs és una excel·lent oportunitat per a tenir una visió global de la problemàtica actual del Dret de família valencià i les solucions que es vénen proposant i aplicant.

D'entre els nombrosos especialistes que participaran en aquest curs, destaca la intervenció de la Magistrada del Gabinet Tècnic del Tribunal Suprem, Rosa Mª de Castro, qui intervindrà el divendres 4, de 12 a 14 hores, amb la seua ponència "Els nous models familiars".

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464