Saltar apartados

Vargas Blues Band i Dani Wilde, a Villena

La Vargas Blues Band i la guitarrista Dani Wilde ofereixen aquest dissabte, 5 de juliol, un concert en la plaça de l'Ajuntament-Casa de Cultura de Villena, a les 23.00 hores, amb entrada lliure.

Javier Vargas va fundar la Vargas Blues *Band en 1991. En 2012 va celebrar el seu 20 aniversari amb 'Vargas & Company', un treball discogràfic on recopila algunes de les més interessants col·laboracions de la seua carrera, incloent-hi nous temes i en alguns casos noves mescles, amb alguns dels artistes internacionals més importants de la història del Rock.

Per la seua banda, Dani Wilde és una guitarrista i cantant de blues nascuda en el Regne Unit. Influenciada pels grans bluesmen com John Lee Hooker o Muddy Waters, i Susan Tedeschi, està dotada amb una veu commovedora, un profund coneixement del blues, i un estil únic de la guitarra, l'anomenat 'finger picking', que ve a ser tocar sense pua i pessigant les cordes amb els dits.

Actualment està presentant el seu últim treball discogràfic 'Juice me up' (2012). Blues intens, amb un peu en el soul d'una artista que a més està compromesa amb diversos projectes de desenvolupament en països del tercer món.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464