Saltar apartados

Vargas Blues Band i Dani Wilde, a Villena

La Vargas Blues Band i la guitarrista Dani Wilde ofereixen aquest dissabte, 5 de juliol, un concert en la plaça de l'Ajuntament-Casa de Cultura de Villena, a les 23.00 hores, amb entrada lliure.

Javier Vargas va fundar la Vargas Blues *Band en 1991. En 2012 va celebrar el seu 20 aniversari amb 'Vargas & Company', un treball discogràfic on recopila algunes de les més interessants col·laboracions de la seua carrera, incloent-hi nous temes i en alguns casos noves mescles, amb alguns dels artistes internacionals més importants de la història del Rock.

Per la seua banda, Dani Wilde és una guitarrista i cantant de blues nascuda en el Regne Unit. Influenciada pels grans bluesmen com John Lee Hooker o Muddy Waters, i Susan Tedeschi, està dotada amb una veu commovedora, un profund coneixement del blues, i un estil únic de la guitarra, l'anomenat 'finger picking', que ve a ser tocar sense pua i pessigant les cordes amb els dits.

Actualment està presentant el seu últim treball discogràfic 'Juice me up' (2012). Blues intens, amb un peu en el soul d'una artista que a més està compromesa amb diversos projectes de desenvolupament en països del tercer món.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464