Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Concert de Benvinguda: Mr Kilombo i Tacones Rumberos

Concert de Benvinguda: Mr Kilombo i Tacones Rumberos

La Universitat d'Alacant dóna la benvinguda als seus alumnes el 15 d'octubre amb un concert en col·laboració amb la Cadena 40 Principales, en el qual actuarà Mr Kilombo com a plat fort, amb EW Records de teloners, i amb un final de festa a càrrec de Takones Rumberos Set Dj’s. Pots recollir les invitacions al Punt d'Informació Cultural del Museu de la Universitat d'Alacant (MIC).

El 15 d'octubre, partir de les 20.30 hores, els rapers I W Records, format per estudiants de la UA, obrin el concert. A partir de les 21.00 hores, Mr Kilombo –Miki Ramírez—interpretarà els temes del seu últim disc, marcat pel pop, el reggae i altres ritmes de sang calenta.

Finalment, Takones Rumberos Social Club posarà fi a la festa. Es tracta d'un grup integrat per dones que naix a València amb vocació d'acostar la música mestissa, rumbera, flamenca i folklòrica als amants d'aquest gènere. En les seues sessions com a DJ´s aconsegueixen connectar amb l'espontaneïtat de la gent i traure'ls el follet que tots portem dins.

Amb motiu de la celebració del concert de Benvinguda, la UA ha gestionat amb el TRAM serveis especials de tramvia perquè quan acabe el concert la comunitat universitària puga fer ús del transport públic per a tornar a Alacant. Aquests serveis especials s'estenen a les línies que van des de la plaça dels Estels cap al Campello (per la platja de l’Horta-Mutxavista) i cap a la platja de Sant Joan. Més informació.VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464