Saltar apartados

Història Sanitària d'Alacant

El dilluns 22 de setembre a les 12.30 h, la Universitat d'Alacant inaugura una nova exposició a la sala Aifos (Facultat de Filosofia i Lletres III): "Salut, ciutats i ciutadans. Història sanitària d'Alacant (1850-1960)". L'acte inaugural comptarà amb Rosa Ballester, professora de l'UMH i comissària de la mostra; Josep Bernabeu, professor de la UA; Faust Ripoll, director del Servei de Llengües i Cultura, i Eva M. Gabaldón, vicedegana de la Facultat de Ciències de la Salut.

L'exposició, que estarà oberta fins al 24 d'octubre, convida el públic a recórrer més de cent anys d'història contemporània d'Alacant, a través dels fets medicosanitaris més rellevants. Es pretén, a partir de textos, imatges i materials bibliogràfics i amb la sòlida base d'importants estudis històrics, reconstruir part del patrimoni alacantí i retre homenatge a figures pioneres en aquest camp.

L'exposició s'emmarca en el conjunt d'activitats dutes a terme pel grup GADEA, un dels grups de recerca d'excel·lència del programa Prometeu de la Generalitat Valenciana, que està integrat per investigadors de les universitats d'Alacant i Miguel Hernández d'Elx.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464