Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • II CONGRÉS DE NUTRICIÓ ESPORTIVA, CINEANTROPOMETRIA I SALUT

II CONGRÉS DE NUTRICIÓ ESPORTIVA, CINEANTROPOMETRIA I SALUT

El 17 i 18 d'octubre la Universitat d'Alacant organitza en la Seu Universitària de Cocentaina la segona edició del Congrés Nacional de Nutrició Esportiva, Cineantropometria i Salud, de 20 hores de durada i acreditable amb hores ICE o CECLEC.

En el congrés participaran els majors experts a escala nacional en nutrició, esport i salut, entre els quals es pot destacar els doctors Salvador Zamora (expresident de la Societat Espanyola de Nutrició), Enrique Roche (director del Servei de Nutrició i Dietètica de la UMH), Francisco Esparza (especialista en medicina de l'esport, antropometrista nivell 4 ISAK), José Ramón Alvero (especialista en medicina de l'educació física i l'esport i president del GREC), Javier González Gallego (director de l'Institut de Biomedicina. IBIOMED. Universitat de Lleó), Fernando Alacid (vicepresident del GREC) i María Dolores Cabanyes (expresidenta del GREC).

En aquesta edició s'abordaran aspectes com les necessitats fisiològiques i nutricionals per a l'entrenament i la competició, la manipulació genètica en l'exercici, la relació entre el greix corporal i la salut, aspectes de la composició corporal aplicades a esportistes, suplementació esportiva, antioxidants en l'activitat física i la repercussió de l'esport en la salut, somatotip i esport.

D'altra banda s'abordaran els diferents mètodes de determinació de la composició corporal, aprofundint en el mètode antropomètric i la bioimpedància, així com les seues aplicacions en la pràctica esportiva d'alta competició i la detecció de possibles esportistes d'alt rendiment.

Els assistents poden participar en el congrés amb xarrades o presentació de pòsters, i entre els millors es lliuraran premis a la millor comunicació oral i a la millor contribució en format pòster.

El congrés tindrà lloc al Centre Cultural El Teular de Cocentaina, i les persones interessades poden matricular-se en la pàgina web de la Seu Universitària de Cocentaina. Participa el Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia de la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Cocentaina.

Fitxer adjunt: Programa congrés


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464