Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • IV Jornada de Docència Universitària en Valencià i Anglès

IV Jornada de Docència Universitària en Valencià i Anglès

La Universitat d'Alacant acull aquest dilluns, 8 de setembre, la IV Jornada de Docència Universitària en Valencià i Anglès, un fòrum de trobament de tot el PDI que imparteix o vol impartir docència en valencià o anglès a la UA i qué respona l'objectiu establit en el Pla d’Increment del Valencià i Altres Llengües en la Docència 2013-2016 (PIVALD) .

Els objectius són informar la comunitat de docents de la UA de les iniciatives dutes a terme pel Vicerectorat de Cultura, Esport i Política Lingüística per desplegar el Pla Pluriennal de Política Lingüística de la UA, especialment per incrementar la docència en valencià i altres llengües; i reflexionar sobre el paper i la importància que té fer la docència en valencià en el si del nostre àmbit lingüístic, social i laboral, entre d'altres.

La trobada serà inaugurada pel rector de la UA, Manuel Palomar, a les 9.15 hores a l'edifici Germà Bernàcer. Hi haurà retransmissió en en videostreaming.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464