Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Jornada Feminista i la presentació de l'Associació Museu de Fets i Drets de les Dones

Jornada Feminista i la presentació de l'Associació Museu de Fets i Drets de les Dones

Aquest divendres ,19 de setembre, es presentarà l'Associació Museu de Fets i Drets de les Dones en la Seu Ciutat d'Alacant, en el marc de la jornada feminista "Ahir i avui del Feminisme: de les ones a les marees".

La jornada donarà començament a les 10.00 hores, amb la conferència inaugural "Presència i absència de les dones en el món de la cultura i en els museus en particular", a càrrec de la senadora i escriptora Carmen Alborch. Seguidament, a les 11:30 hores es presentarà l'Associació Museu de Fets i Drets de la Dones, organitzadora de les jornades, i es donaran a conèixer els seus projectes.

La jornada finalitzarà el seu programa de matí amb la intervenció de la investigadora i escriptora Oliva Blanco, qui parlarà de la "fàbrica de la memòria". La sessió de vesprada comptarà amb les ponències de Rosa Cobo, professora de la Universitat de la Corunya i escriptora, sobre "El feminisme com a motor de canvis històrics, culturals i socials" i la també escriptora i presidenta de l'Associació MHDM, Elena Simón, que parlarà de "Trobar-les i trobar-nos en el Museu d'HDM".

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464