Saltar apartados

Vols fer cinema?

Per a aquest quadrimestre, els Tallers de Cultura ofereixen, entre altres, un Curs Pràctic de Realització de Curts que pretén canalitzar les inquietuds artístiques d'aquells als qui els interessa o els agradaria fer cinema, i que els capacitarà perquè siguen capaços de gravar i editar material audiovisual.

El curs, impartit per Ángel Puado Veloso, està pensat per a proporcionar els coneixements tècnics necessaris per a realitzar una obra audiovisual siga de la durada que siga. La idea és realitzar una sèrie web i la seua posterior presentació, de manera que es cobrisquen les expectatives de l'alumnat.

El programa s'adaptarà a la durada del curs de 30 hores lectives amb un contingut totalment actualitzat i pràctiques reals d'ús de les càmeres amb les quals es graven actualment les produccions de cinema independent. La realització de rodatges reals amb actors professionals aportarà als alumnes l'experiència necessària per a llançar-se a qualsevol projecte en solitari.

El Curs Pràctic de Realització de Curts s'impartirà del 15 d'octubre al 17 de desembre de 2014. Més informació i matrícula.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464