Saltar apartados

Corea en imatges

La Universitat d'Alacant, en col·laboració amb el Centre Cultural Coreà, inaugura aquest dimarts, 21 d'octubre, a les 13.00 hores, Corea en imatges, a la sala Trànsit (vestíbul de l'aulari II). La inauguració de la mostra, que romandrà oberta al públic fins al 31 d'octubre, anirà a càrrec del Josep Ochoa, director del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA.

Aquesta exposició presenta un recorregut fotogràfic per llocs representatius del país asiàtic, els paisatges, la gent i els costums, amb l'objectiu d'acostar la realitat social i cultural de Corea del Sud a la comunitat universitària i a la societat alacantina en general.Els organitzadors de la mostra expliquen que en 1593 Corea, coneguda fins llavors com el regne ermità, es va obrir al món amb l'arribada al país del primer occidental: el jesuïta madrileny Gabriel de Céspedes y Simancas. Avui Corea del Sud és un país modern, democràtic i una de les economies més avançades del món. Potser el fet de tenir dos poderosos països com a veïns (la Xina i Japó), ha fet que Corea del Sud i la seua cultura no siguen molt coneguts, si bé la seua indústria i potents marques, com ara Samsung, LG o Kia, sí que ho són.

La mostra acull bons exemples en imatges de la mil·lenària cultura del país de la calma matutina i inclou fotos de les tradicions del país lligades al hansik (cuina coreana), el hangukhwa (pintura coreana), la gukak (música tradicional coreana), la cal·ligrafia en hanji (paper coreà) o el hanbok (vestit tradicional coreà).

Fitxer adjunt: Corea en imágenes-2920Expo corea 017


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464