Saltar apartados

La UA celebra el 9 d'octubre

La UA celebra el 9 d’octubre amb dos espectacles en valencià: Verdcel i Pep Botifarra Trio, que actuaran el 7 d'octubre en el Col·legi Major, a les 12.00 i les 20.00 hores, respectivament.

Verdcel presenta a les 12.00 hores, en el Col·legi Major, Argilaga, amb el foc com a protagonista. Entrada a 3 euros, que pots comprar a Compàs i una hora abans en el lloc de la representació.

Aquest mateix dia, a les 20.00 hores, actuarà Josep Gimeno Montell, més conegut amb el nom de Botifarra, acompanyat dels seus músics. Pep "Botifarra", és una de les veus més netes i clares dins del panorama folk valencià dels últims anys. Pots recollir les teues invitacions en el Punt d'Informació Cultural del Museu de la Universitat d'Alacant (MIC).
El 8 d'octubre, a les 13.00 hores, el cantautor Cesk Freixas oferirà un concert al Racó dels Poetes, situat en front del Club Social II. Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d’aleshores, i fins a dia d’avui, ha editat cinc treballs discogràfics i ha dut a terme més de 1.000 actuacions.
El novembre de 2013, Cesk Freixas publica el seu primer llibre, Paraules per a Gaeta, a través de la cooperativa editorial Tigre de Paper. Recentment, el març de 2014, ha rebut el reconeixement del públic, guanyant el vuitè Premi Enderrock de la seva trajectòria.

Protesta
és el cinquè treball discogràfic de Cesk Freixas i és el disc més rítmic i contundent de la seva discografia, acostant-se a una estètica propera al rock.

Amb motiu del Dia del Poble Valencià, la Universitat d’Alacant repartirà demà entre l’alumnat del campus de Sant Vicent del Raspeig fulls volants amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre, en què fa memòria de la creació del Regne de València per part de Jaume I el Conquistador i reivindica l’ús del valencià en tots els àmbits.

A més, el dilluns, 6 d'octubre, Víctor Gómez Labrado, mestre i escriptor, oferirà una conferència sobre 'Jaume I en l'imaginari col·lectiu dels valencians'. Serà a les 17.00 hores en el sala d'actes de la Facultat d'Educació.

Fitxer adjunt: Pep el Botifarra

Fitxer adjunt: Conferència Jaume I


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464