Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Torna XarxaMOOC, un curs massiu per a l'aprenentatge del català

Torna XarxaMOOC, un curs massiu per a l'aprenentatge del català

Després de l’experiència de la primera edició de XarxaMOOC, en què s’hi van inscriure més de 1000 persones, la Xarxa Vives inicia una nova aventura formativa amb la segona edició. Formalment el curs comença el dilluns 27 d’octubre, però ja t’hi pots inscriure i mirar-ne els continguts.

XarxaMOOC conté més de 100 vídeos (docents, sobre terminologia, minientrevistes a especialistes, recomanacions de recursos i blogs, etc.) i activitats autocorrectives. El curs està estructurat en 12 unitats (Educació, Llengua, Mitjans de comunicació, Informàtica, Dret, Geografia i turisme, Economia, Arquitectura, Biologia i ciències naturals, Medicina i ciències de la salut, i Literatura), cadascuna de les quals independent, ja que després de cada unitat pots obtenir un reconeixement digital d’adquisició de competències.

Inscriu-t’hi ja i segueix el curs al teu ritme. Només necessites disposar d’un compte de Google. A més, en aquesta edició hem decidit deixar obertes totes les unitats del curs des del principi i fins al juny de 2015.
Es tracta del primer curs MOOC en català de llenguatge especialitzat. La iniciativa compta amb la col·laboració de les institucions i associacions següents: l'Institut d'Estudis Catalans, la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, el TERMCAT, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, la Universitat L'Orientale de Nàpols, la Federació Escola Valenciana, Softcatalà, Un Entre Tants i El Tempir, entre altres.VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464