Saltar apartados

Exposició sobre Ramón Margalef

Les activitats organitzades per la Facultat de Ciències en honor a san Albert Magne continuen amb una altra exposició, en aquest cas, dedicada a recordar el dècim aniversari de la mort del professor Ramon Margalef. Composta per una col·lecció de panells informatius, romandrà a la primera planta de l'Edifici II de Ciències fins al 15 de desembre.

Esta mostra ve organitzada per la Biblioteca de Biología del Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI), també per commemorar l'aniversari, i ofereix informació bibliogràfica i documental que té dos vessants: d’una banda, una mostra de les obres del premiat disponibles al CRAI de la Universitat de Barcelona; de l’altra, una mostra centrada en el professor Margalef, formada per les seves publicacions i publicacions que tracten d’ell (homenatges, biografies, etc.), i per documentació provinent del seu arxiu personal, dipositat al CRAI Biblioteca de Biologia.

També, dins les celebracions d'Albert Magne i amb motiu d'aquesta efemèride, el professor d'Ecologia a la Universitat de Barcelona, Joan Domènec Ros, oferirà la ponència "Un Ecòleg genial: Ramon Margalef (1919 - 2004) i la seua influència en la Universitat d'Alacant", el dia 3 de desembre, a les 13.30 horas, al Saló de Graus Alberto Orts de l'Edifici d'Òptica i Optometria.

Programa d'activitats de san Albert Magne

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464