Saltar apartados

Visita al Parc Natural de La Mata i Torrevella

L'Aula de la Ciència de la UA proposa una interessant excursió amb la qual descobrir les característiques dels hàbitats del Parc Natural de les Llacunes de la Mata i Torrevella, amb una ruta de 3,5 km guiada pel professor Carlos Martín Cantarino, director de l'Aula de la Ciència, el dissabte, 15 de novembre, d'11 a 13 hores.

El lloc d'inici de la marxa serà des del Centre d'Interpretació del Parc Natural, en el qual el propi professor Martín Cantarino oferirà una xarrada divulgativa sobre el parc natural que es visitarà posteriorment.

El Parc Natural de les Llacunes de la Mata i Torrevella es troba en la comarca de la Vega Baixa del Segura i ocupa part dels termes municipals de Guardamar del Segura, Torrevieja, els Montesinos i Rojals.

Juntament amb els parcs naturals d'El Fondo i les Salines de Santa Pola, formen un triangle d'aiguamolls d'una importància crucial per al desenvolupament dels cicles biològics de nombroses espècies que ho utilitzen tant en les seues migracions com en la seua nidificació o hivernada.

El parc ho componen dues llacunes separades entre si per un anticlinal cridat "El Chaparral". Un canal uneix ambdues depressions que, a més, estan comunicades de forma artificial amb el mar per mitjà d'altres dos canals coneguts com "Acequiones", conformant així una unitat d'explotació salinera.

Per participar de l'activitat es necessari realiatzar una inscripció: En el telèfon 966 920 404 o en el correu electrònic parc_lamata@gva.es.

Cartell de la jornada

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464