Saltar apartados

Concurs a Twitter d'imatges 'lemurianes'

Amb motiu de l'exposició "Tales from Lemuria", que s'inaugura el 15 de gener a l'Aulari 2, la UA convida a participar en un concurs a la xarxa social Twitter enviant les vostres fotos amb mons de llegenda imaginaris, com fa el fotògraf Mitar Terzic en la seua exposició.

"Poseu en marxa la vostra imaginació. Visiteu l'exposició a l'Aulari 2 i inspireu-vos. Poden ser mons perduts, desapareguts, mons que us agradaria que existiren, o mons que creieu que coneixerem. Han de ser fotografies que hàgeu fet vosaltres mateixos, que siguen propietat vostra", expliquen els organitzadors.

L'organització triarà les millors de totes les que enllaceu al compte en Twitter @culturaenlaUA, amb el hashtag #MundoImaginado, i els guanyadors rebran una colecció de catàlegs de les millors exposicions del MUA, inclòs el catàleg de "Tales from Lemuria".

El termini per a etiquetar les imatges acaba el 13 de febrer. Cal matisar que es un concurs obert a tots el públics, no sols per a la comunitat universitària.

#MundoImaginado piulades

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464