Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Convoquen la 12 edició dels Premis d'escriptura de creació

Convoquen la 12 edició dels Premis d'escriptura de creació

La Universitat de València convoca els Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació. Aquesta convocatòria és organitzada mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (SeDI) amb la col·laboració de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la UV i ofereix seccions de poesia, narrativa breu, teatre breu, guió de curtmetratge i còmic, en una proposta a la que la Universitat d’Alacant convida a participar els seus estudiants.

La convocatòria naix amb la voluntat de reunir i potenciar algunes de les iniciatives o activitats que ja funcionen en l’àmbit universitari al voltant de la creació literària, tot implicant revistes, associacions i col·lectius que treballen dins de la Universitat de València en la promoció dels joves creadors universitaris.

Aquest projecte vol ser dinamitzador de la creació literària en el si de les universitats valencianes i ser un reconeixement i una espenta per als joves creadors universitaris valencians. També vol ser un punt de connexió i difusió d’unes activitats que cada curs estan motivant i acostant els estudiants al món de l’escriptura, tant pel que fa a la pràctica creativa com pel que fa a la difusió de les obres.

Totes les condiciones de la convocatoria es poden consultar fent clic ací.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464