Saltar apartados

Cursos esportius del 2º quadrimestre

El Servei d'Esports del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística obri el període d'inscripció dels seus cursos de formació per al segon quadrimestre. Dels vint-i-un cursos que es faran entre els mesos de gener i agost, un ja ha completat les places, quatre estan oberts a participants i la resta encara no han obert el termini per a la matriculació, encara que ho faran pròximament.

Concretament, els quatre cursos als quals els interessats ja poden inscriure's són: Activitats amb suport musical; Escalada esportiva; Tir amb arc, nivell 2 (avançat, 1a edició), i Fes que el teu equip rendisca més: creació i organització d'esdeveniments esportius per a empreses i equips de treball.

Aquests quatre cursos amb matrícula oberta tenen la data de començament entre el 16 de gener i el 6 de febrer, mentre que els cursos que obriran pròximament el termini d'inscripció començaran a partir del 13 de febrer i duraran, en alguns casos, fins al pròxim mes d'agost.

El programa de cursos esportius es compon d'Instructor en força i musculació; Iniciació al muntanyisme, senderisme i supervivència; Bussejador 2 estrelles (avançat, 2a edició); Iniciació a la bicicleta tot terreny; Monitor de cicle indoor; Exercici físic i salut: adaptacions de l'entrenament; Bussejador 1 estrella: (iniciació al busseig, 2a edició); Tir amb arc nivell 2 (avançat, 2a edició); Monitor de pilates; Bussejador 3 estrelles (nivell expert, 2a edició); Descens de barrancs; Bussejador 1 estrella (iniciació al busseig, 3a edició); Iniciació al windsurf; Iniciació i progrés en windsurf; Bussejador 2 estrelles (3a edició); Bussejador 2 estrelles (3a edició); i Bussejador 1 estrella (iniciació, 4a edició).

Tota la informació dels cursos i la matriculació fent clic ací.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464