Saltar apartados

L'Aula de la Ciència programa una visita al Mubag

L’Aula de la Ciència de la Universitat d’Alacant proposa una visita etnobotànica i etnozoològica a l’exposició "De Rubens a van Dyck. La pintura flamenca en la col·lecció Gerstenmaier" al Museo de Belles Arts Gravina (Mubag) d’Alacant.

En una visita guiada pel catedràtic jubilat de Ciències Naturals i divulgador científic Daniel Climent i el professor d’Ecologia i coordinador de l’Aula de la Ciència de la UA, Carles Martin, els visitants repassaran els diversos quadres i gravats, les natures mortes, les flors i fruits representats, la seua història, el possible simbolisme: una mirada diferent a aquestes grans obres d’art i al món natural que representen.

Aquesta interessant visita amb l’etnobotànica i l’etnozoologia com a aspecte destacat en l’art es celebrarà el dissabte 17 de gener a les 11hores, des de l’entrada al Mubag.

Per a participar de la visita, es recomana enviar un correu a aula.ciencia@ua.es i confirmar l’assistència i el nombre de persones que hi participaran.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464