Saltar apartados

L'obra 'Enreda-2' visita La Nucia

El dissabte 17 de gener, l'Auditori de La Mediterrània de La Nucia acull l'obra Enreda-2. Serà a les 20 hores, amb entrada gratuïta que es recollirà els dies previs en la taquilla de l'auditori.

Es tracta d'una obra teatral organitzada per Seus de la Universitat d'Alacant i l'auditori de La Nucia i en la qual col·laboren la Facultat de Filosofia i Lletres Departament de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura.

Escrita i dirigida per Juan Luis Mira en col·laboració amb Pascual Carbonell, amb música de Aurora Briz i amb la producció executiva de John D. Sanderson, Enreda-2 és la culminació d'un procés teatral que reuneix diverses escenes de teatre actual espanyol, interpretades per parelles. Escenes breus, algunes escrites pels mateixos intèrprets, que recorren els més variats àmbits i matisos de la dramatúrgia teatral contemporània, des del drama fins a la comèdia, com un cresol de les obsessions del món actual: la incomunicació, la necessitat de l'altre, la recerca constant com a destí o la humil comicitat del nostre dia a a dia. Per a tots els gustos. O disgustos.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464