Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 'La llum del Mare Nostrum', homenatge a Sempere en el MUA

'La llum del Mare Nostrum', homenatge a Sempere en el MUA

La llum del Mare Nostrum podrà visitar-se fins al 28 de març en la Sala Arcadi Blasco del MUA. És una exposició col·lectiva d'artistes que reten homenatge a Sempere amb el tema central la lluminositat de la terra del pintor, sempre present en la seua obra. Les obres exposades també formen part de la Col·lecció Ars Citerior i presenten obres de 20 artistes que van treballar en algun període de la seua vida influïts per la mateixa llum mediterrània que tantes vegades va servir d'inspiració al pintor d'Onil.

En la mostra La llum del Mare Nostrum. Homenatge a Sempere estaran representats varis dels amics del pintor alacantí: Antoni Clavé, Josep Guinovart, Joan Hernández Pijuan, Joaquín Michavila, Manuel Mompó o Albert Ràfols Casamada. De la mateixa generació nascuda en la dècada dels anys vint, podran veure's obres d'Antonio Lorenzo i Vicente Vetla, i també estaran representats autors nascuts en els anys quaranta com José María Yturralde, Juan Manuel Fernández Pera i Antoni Miró, així com d'anys posteriors pertanyents a la denominada nova figuració: Juan Cuellar, Dis Berlin, Pep Garro i José Luis Mazarío.

Una mostra de la pintura més jove l'aporta Nico Munuera, també Albano amb un llenç pintat després del seu viatge pel Nil, Robert Ferrer amb una de les seues caixes amb la qual ens mostra un univers sempre canviant i en expansió, Rafa Macarró i Gerardo Gimona, un bonaerense establit en la comarca de l'Alcoià.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464