Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La UA i el Club de Tennis Alacant units pel tennis i el pàdel

La UA i el Club de Tennis Alacant units pel tennis i el pàdel

El rector de la UA, Manuel Palomar i el president del Club de Tennis Alacant, Juan Rafael Guijarro, han signat un conveni de col·laboració per a afavorir el foment de l'activitat esportiva del tennis i el pàdel a la província d'Alacant. La realització d'activitats conjuntes relacionades amb aquestes disciplines esportives i la seua promoció entre la comunitat universitària s'inclouen entre els punts de l'acord.

Manuel Palomar ha agraït al Club de Tennis Alacant la confiança que diposita en la UA i ha destacat la importància de l'acord perquè, gràcies a ell, la comunitat universitària i els socis del Club de Tennis podran fer ús de les instal·lacions d'ambdues entitats.

Rafael Guijarro també s'ha mostrat satisfet per aquesta nova via de col·laboració amb la UA i ha avançat que al març el club acollirà el Campionat de Pàdel Autonòmic Universitari.

En la part acadèmica, l'acord detalla la col·laboració del Club de Tennis en la formació d'estudiants de la titulació en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, en assignatures relacionades amb els esports del tennis i el pàdel, i la possibilitat que els estudiants d'aquesta titulació realitzen pràctiques en l'Escola de Tennis del Club de Tennis Alacant.

El Club de Tennis va començar la seua activitat fa quaranta anys i una de les seues característiques principals és l'aposta per l'ensenyament als més joves, en totes les categories des dels quatre anys d'edat, segons afirmen els seus responsables. Des de fa quasi quinze anys celebren un Torneig Nacional que acull a les principals promeses del tennis d'Espanya i en el qual han participat jugadors de la talla de David Ferrer o Juan Carlos Ferrero.

La trobada en el despatx del rector ha comptat també amb l'assistència, per part de la UA, del vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, el director del Servei d'Esports, Rafael García, i José Antonio Rodríguez, coordinador del programa de competicions universitàries, i pel Club de Tennis Alacant, el seu vicepresident Fermín Molina i el director de l'Escola de Tennis, Enrique Galán.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464