Saltar apartados

Cocentaina acull dues exposicions de la UA

La Seu de Cocentaina de la Universitat d’Alacant acull, des del 10 de febrer, l’arribada de dues exposicions produïdes per la UA i que continuen exhibint-se per diverses localitats de les nostres comarques. L’encarregat d’inaugurar Llapis, paper i bombes i Nosaltres, 30 anys d’Estatut d’Autonomia es el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés.

La mostra Llapis, paper i bombes serà exposada en la Biblioteca Pública Municipal Pare Agustí Arques, on es podrà visitar fins al 3 de març. Es tracta d’una col·lecció que presenta un centenar de dibuixos fets pels xiquets i xiquetes que van ser evacuats a diversos llocs d'Europa durant la Guerra Civil Espanyola, on van ser acollits i van rebre formació en colònies segures. Durant l’estada, els menuts van plasmar les punyents experiències de la guerra en dibuixos que van crear en paper amb llapis de colors.

Podeu trobar-ne més informació fent clic ací.

D’altra banda, l'exposició Nosaltres, 30 anys d’Estatut d’Autonomia, ofereix un recorregut a través de la norma institucional bàsica de la Comunitat Valenciana nascuda de l'acord de les principals forces polítiques en el procés de transició a la democràcia, que van voler recuperar l'autogovern fent ús del dret a l'autonomia que la Constitució espanyola reconeixia a tot territori històric. En l'exposició es mostra un ampli conjunt de documents històrics i historiogràfics de diferents vessants socioculturals. Estarà fins al 20 de febrer.

Podeu trobar-ne més informació fent clic ací.

Fitxer adjunt: Cartell de l''exposició-3046llapis-paper-bombes-cocentaina


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464