Saltar apartados

'El gust és nostre' arriba al Col·legi Major

La Fornal Teatre arriba al Col·legi Major amb l'obra El gust és nostre, un espectacle diferent en valencià, una aposta divertida per a aprofundir en la nostra cultura: personatges, músics, improvisació i versos populars, que tindrà lloc el 25 de febrer a les 20 hores.

Les entrades estan a la venda a 5 euros a Instanticket i la Llibreria Compás i també hi hauran a la taquilla des d'una hora abans de la representació. El estudiants de la UA poden recollir una entrada gratuïta presentant la TIU al MIC (Museu de la UA).

La Fornal d'espectacles va ser creada el 2003, des del 2007 adopta l'actual nom. Realitza dos espectacles anualment i realitza més de 100 funcions anuals. Ha rebut diversos premis d'àmbit autonòmic.

"A la manera d'un menú gastronòmic emprenem un viatge per la vida enmig d'una posada en escena entre llibres, làmpades, estris de cuina i dos músics disposats a compartir vivències i sentiments. En aquest recorregut, en una dramatúrgia basada en entrevistes, cartes, memòries de diferents poetes, s'enceta un pont amb l'espectador en la necessitat de veritat a la vida, a l'art, a l'escriptura", expressen des de la companyia sobre El gust és nostre.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464