Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Enrique Pérez participa en la V Setmana d'Estudiantines a Xile

Enrique Pérez participa en la V Setmana d'Estudiantines a Xile

Enrique Pérez, humorista gràfic i director del Gabinet de Disseny Gràfic de la UA, ha sigut l'únic espanyol participant en la V Setmana Internacional d'Estudiantines i Vida Estudiantil, que es va celebrar recentment en La Serena (Xile), amb participants de Puerto Rico, Colòmbia, Perú, o Mèxic.

Aquestes trobades aborden els costums de la vida estudiantil i, en concret, com el model espanyol de les estudiantines es va traslladar a Llatinoamèrica. La V Setmana va coincidir amb el 25 Certamen Internacional d'Estudiantines de Llatinoamèrica, en la qual Enrique Pérez va exercir de jurat.

Enrique, reconegut per la seua àmplia trajectòria com a humorista gràfic i pel seu coneixement del món de l'Estudiantina, va impartir una interessant conferència sobre “La Casa de la Troia: una mica més que una novel·la estudiantil”, sobre la repercussió internacional d'aquest llibre que ha sigut portat a la pantalla en diverses ocasions per directors espanyols, mexicans o nord-americans, i que s'ha convertit en llibre de capçalera per a estudis d'espanyol en diverses universitats i centres d'estudis d'idiomes de tot el món, a pesar, curiosament, d'incloure nombroses paraules i expressions gallegues.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464