Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 'La Perrera', teatre inspirat en la pel·lícula 'Reservoir Dogs'

'La Perrera', teatre inspirat en la pel·lícula 'Reservoir Dogs'

El Paranimf de la Universitat d’Alacant acull l’obra de teatre La Perrera, una interessant proposta de la companyia Trama Teatro, que s'ha inspirat en la pel·lícula de Quentin Tarantino Reservoir Dogs. Dirigida per Pepa Castillo, es representarà el dia 11 a les 20 hores, i les entrades estan a la venda a cinc euros a la Llibreria Compàs, Instanticket i una hora abans de la representació a les taquilles del mateix escenari.

Cal recordar que amb la nova proposta de la UA, el estudiants poden presentar la TIU al MIC (Informació Cultural del Museu de la UA) i recolliran gratuïtament una entrada.

La Perrera pertany al gènere negre d'acció dramàtica i es caracteritza per ser un relat esquemàtic en què predominen el dinamisme i els enfrontaments. Els diàlegs voregen la comèdia i estan farcits de comentaris irònics molt desconcertants que es perllonguen durant tota l'obra. Un dels elements clau en aquesta obra és la forma narrativa en moments puntuals amb desordre de fragments i distribució atemporal.

L’elenc que presenta la companyia Trama Teatro està compost per Manuel de Reyes (senyor Blanco), Ricardo Arqueros (senyor Rosa), Edgar López (senyor Naranja), Pedro Santomera (senyor Amarillo) i Jaime Lorente (policia).

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464