Saltar apartados

Presenten el llibre 'El Grial de Llucifer'

La Seu Universitària de Villena acull la presentació del llibre El Grial de Lucifer, obra de Miguel Sánchez Lizón, en un acte el dia 2 de març a les 20 hores. A més de l'autor, la cita estarà presentada per Gregorio Canales, catedràtic de Geografia Humana de la Universitat d'Alacant. Es tracta d'una activitat que compta amb la col·laboración del desè aniversari de la Seu Universitària de Vilena i la càtedra Arzobispo Loaces, i serà amb accés gratuït.

El Grial de Lucifer és una novel·la de misteri, enigmes i descobriments que té en la ficció el principal ingredient.

Sinopsi:

En la matinada del 12 de juliol de 2010, Gabriel i el seu amic Fede segueixen celebrant el títol de campions del món de la Selecció Espanyola de futbol. Al costat de la catedral d'Oriola, Fede és assassinat, mentre que Gabriel és salvat en l'últim instant per un desconegut.

A partir d'aquest moment i de la mà del seu «salvador», Gabriel, coneixerà la vertadera missió de la seua família i el greu perill que ara corre. Tots dos hauran de localitzar el lloc on s’amaga una gemma de gran poder coneguda com el Greal de Llucifer abans que els seus enemics la troben. Al mateix temps hauran de fugir de la policia que els considera els principals sospitosos de la mort de Fede i altres homicidis ocorreguts la setmana de les Festes de la Reconquesta de la ciutat.

D'aquesta manera aniran descobrint nombrosos gravats, escrits, túnels i escultures misterioses repartides per tota la ciutat amb significats ocults, que els marcaran l'itinerari fins a la gemma. I en el rerefons una vertadera i secreta guerra duta a terme al llarg de molts segles entre els Arcàngels lleials i les forces rebels comandades per Llucifer i els seus acòlits per salvar o destruir la humanitat. Tot dependrà de qui controle la gemma.

El més increïble d'aquesta mescla de relats és la seua veracitat, fonamentada en abundant documentació gràfica recollida en persona per l'autor després de llargs anys de recerca, així com el seu estudi i interpretació a la llum de ciències tan diferents com la història, l'astronomia, la geologia, la radioestèsia i l'alquímia.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464