Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 'Retrato en rojo', la violència de gènere vista des del teatre

'Retrato en rojo', la violència de gènere vista des del teatre

El dimarts 3 de març tindrà lloc la representació de l'obra teatral Retrato en rojo, a càrrec de l'Associació Teatral Almadraba, una interessant proposta de teatre dramàtic i amb un dur missatge, el passe del qual està classificat com no recomanat per a menors de 16 anys. Aquest cridaner muntatge es va emportar el Premi d'Espanya de Teatre Amateur en 2014 que concedeix el Centre Nacional Aita Espanya i la Confederació Espanyola de Teatre Amateur.

Dirigida per Diego Juan, aquesta obra explica la història de dos personatges al límit que arrosseguen al sorprés espectador en els continus girs de la trama sense saber molt bé on s'oculta la veritat i els manté expectants fins al dramàtic i inquietant final. Serà en el Paranimf, a les 20 hores, i les entrades estan a la venda en Llibreria Compàs, Instanticket i en taquilles des d'una hora abans de la representació al preu de 5 euros. Els alumnes de la UA podran arreplegar una entrada gratuïta presentant la TIU en el MIC (Museu de la UA).

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464