Saltar apartados

Senior i el Cor Brutal, música al Paranimf

El pròxim dimecres 18 de febrer, el Paranimf de la Universitat d’Alacant acollirà el concert d’una innovadora banda valenciana, Senior i El Cor Brutal, que proposa una música entre el pop, el folk i el rock del sud del Estats Units amb unes lletres que guarden missatge.

L’actuació serà a les 20 hores, amb entrades a 5 euros a la venda en Llibreria Compàs, Instanticket i una hora abans a l’espai de la representació. Els estudiants de la UA podran recollir una entrada gratuïta al MIC (Punt d’Informació Cultural al Museu de la UA) presentant la TIU o una hora abans de l'inici a les taquilles.

Un mateix lloc és a la vegada tants petits llocs com persones hi hagi. Si açò no fos una mica cert, València no podria ser el bressol de Miquel Àngel Landete, Senior (sense accent, en anglès), i la colla de barbuts que l’acompanya per a fer soroll sota el nom de El Cor Brutal, es presenta el grup.

El seu codi genètic està format a parts iguals per boscos de Wisconsin, bars de Tennessee, el llac de l’Albufera i l’arròs al forn. I és que el cor i les orelles de Landete i companyia han viscut més de mitja vida a l’altra banda de l’Atlàntic, anant-se’n a beure roms amb cola amb Robert Pollard i tocant la guitarra amb Vic Chesnutt al porxo del darrere de sa casa. La vida de Landete ha estat intensa, amb retirs lluny de la ciutat com Mark Linkous, però, al final, al cap dels anys i unes quantes ressaques, ha format l’enèsim grup, que ara tenim al davant, batejant-lo El Cor Brutal com una cançó del seu admirat Will Oldham.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464