Saltar apartados

Concert d'Andreu Valor amb la UA a Xixona

El cantautor valencià Andreu Valor presenta el seu tercer treball discogràfic Malgrat la pluja en el Cine de Dalt de Xixona, dissabte que ve 14 de març a les 20:30 hores, de la mà de la Universitat d’Alacant.

El concert tindrà format banda, amb cinc músics sobre l’escenari (Borja Penalba, Carles Carbonell, Josep Bas, Berta Iñíguez i el mateix Andreu Valor) amb els quals «s’àmplia l’horitzó d’una cançó d’autor que reivindica la paraula i la musicalitat en igualtat de condicions».

Les cançons de Malgrat la pluja estan plenes de missatges destinats a la defensa cultural i del territori, de la dignificació social i de la plena llibertat individual: «sentiments d’amants, injustícia enfrontada i crits per a mantenir-nos vius».

L’entrada és lliure amb invitació, ja disponibles en el MIC (punt d’informació cultural del Museu de la Universitat d’Alacant) o en taquilla, el dia del concert.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464