Saltar apartados

Creen els Premis de Ciència Ciutadana

La Universitat d’Alacant convida a participar en tota mena de certàmens i concursos científics literaris i culturals amb la finalitat de promoure el coneixement i la creativitat als seus alumnes. Amb açò, informa de la celebració dels primers premis de Ciència Ciutadana que organitza la revista El Temps, dotats amb 5.000 i 2.500 euros, depén de la modalitat.

La ciència ciutadana porta a terme investigacions amb la participació de moltes persones que no són expertes en la matèria. Eines com els telèfons mòbils, les xarxes socials, la geolocalització i el mapeig, entre altres, permeten una participació massiva i còmoda dels ciutadans a l'hora de contribuir activament a la ciència, ja siga amb el seu esforç intel·lectual, amb coneixement o amb eines i recursos propis. Aquests proporcionen dades o dispositius experimentals, i la investigació acaba sent, al seu torn, una experiència pels participants mateixos capaç de tenir un impacte social o socioambiental i, fins i tot, transformar el nostre entorn més immediat.

Amb la finalitat de promoure aquestes pràctiques, El Temps convoca els "Premis als Millors Projectes de Ciència Ciutadana". Podeu consultar les bases de participació fent clic ací.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464