Saltar apartados

'La pols', teatre al Col·legi Major

El dimecres 25 de març el teatre arriba al Col·legi Major de la Universitat d'Alacant amb una proposta titulada La pols, un text de Llàcer Garcia que estarà interpretat per la Companyia Arcàdia de teatre. Les entrades estan a la venda a cinc euros a la Llibreria Compàs, Instanticket, i una hora abans, a les taquilles del mateix escenari. Cal recordar que amb la nova proposta de la UA, el estudiants poden presentar la TIU al MIC (Informació Cultural del Museu de la UA) i recolliran gratuïtament una entrada.

Arcàdia és una companyia teatral creada l’any 2010 i està formada pels actors Marta Aran, Laura López, Guillem Motos i pel director i dramaturg Llàtzer Garcia, que en aquest cas presentaran La pols, una obra que des de la companyia expliquen d'aquesta manera: «El pare s’ha mort. Això és el que ha sentit el Jacob quan ha despenjat el telèfon. Dos minuts més tard ha oblidat del tot aquesta notícia. Se n’ha oblidat tan completament que ni tant sols ho ha comunicat a la seva germana Ruth, amb qui conviu en un pis modest situat al nucli d’una sorollosa ciutat. La Ruth, que recentment ha perdut la feina i es dedica a omplir les hores anant a córrer dia sí dia també, en adonar-se que la mort del pare no ha provocat res al seu germà, intentarà entendre què és el que li passa al seu germà. Però el Jacob no l’ajudarà gaire en aquesta tasca. Desvia totes les seves atencions a cuidar de la seva amiga Alba, “l’animalet salvatge”, com l’anomena ell. La tensió entre els germans anirà creixent, minut a minut, en aquest dia i mig que passa des de la mort del pare fins al seu enterrament».

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464