Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Activismes de gènere: Descobrint a les Guerrilla Girls

Activismes de gènere: Descobrint a les Guerrilla Girls

Amb motiu de la celebració del 8 de Març, el Dia Internacional de la Dona, la Universitat d'Alacant ha organitzat diferents actes relacionats amb el compromís que manté a favor d'una societat més justa, lliure i igualitària, amb la finalitat de denunciar qualsevol forma de discriminació de gènere. Per això, des de l'any 2007, el Museu de la Universitat d'Alacant duu a terme la Convocatòria d'Arts Plàstiques Mulier, mulieris, que té com a objectiu principal crear un espai multidisciplinari en el qual homes i dones artistes, de diverses generacions i nacionalitats, puguen reflexionar sobre la condició femenina des de diversos àmbits.

En paral·lel a l'exposició de la novena edició de Mulier, mulieris, i amb motiu del trenta aniversari de la creació del col·lectiu artístic feminista Guerrilla Girls, aquesta mostra, amb una clara voluntat didàctica, té la intenció d’acostar-nos a les reivindicacions d'aquestes activistes que reclamen, a través d'accions i cartells, més presència de les dones artistes en galeries i museus de diferents llocs del món. Romandrà a la Sala El Cub del MUA fins al 23 de maig.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464