Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Alba Carmona i Marta Robles toquen les seues 'Alusiones al mar'

Alba Carmona i Marta Robles toquen les seues 'Alusiones al mar'

Alba Carmona i Marta Robles, amb el seu projecte Las Migas, posen en comú els seus referents i la seua sensibilitat per a oferir un espectacle evocador i viatger: Alusiones al mar, que arribarà el 24 d'abril a les 20 hores a l'amfiteatre del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA). L'entrada serà gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

Sota la premissa de l’evocació i el viatge, les dues artistes presenten un quartet amb el qual han dissenyat un tractat molt personal i únic de sonoritats mediterrànies, dins del qual tenen cabuda la música i dansa turques, les cançons de bressol sefardites i les tradicions andalusina i flamenca, però també hi ha lloc per a la influència portuguesa i galega.

«A través dels cants populars i els càntics al mar i als mariners emprenem un viatge sonor per tots aquests territoris que tenen com a punt de confluència el sud de la península Ibèrica; on el patiment del flamenc va fer el seu primer crit», expliquen. D'una manera fresca, renovada però respectuosa amb la tradició, Carmona i Robles proposen que les acompanyem en aquest viatge que reconcilia el llegat dels seus ancestres amb el rumor dels temps d'avui.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464