Saltar apartados

Estàs preparat per a saltar a l'escenari?

La sala Clan Cabaret i el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d'Alacant, amb la col·laboració de la Mostra de Teatre Español d'Autors Contemporanis convoquen la XVI Mostra-Marató de Monòlegsol@ ante el peligro, que se celebrarà en Clan Cabaret els dies 22 i 23 de maig de 2015 a les 23 hores.

Les bases per a participar de esta convocatòria son les següents:

Podrà participar qualsevol persona que ho desitge, tant en qualitat d'actor/actriu, com d'autor/a, tinga o no experiència en qualsevol d'aquests dos àmbits. (Per a els qui desitgen concórrer només en qualitat d'autor/a, veure epígraf al final d'aquestes bases).

El text haurà de ser original i inèdit, i no necessàriament el/la intèrpret haurà de ser l’autor/a. El monòleg tindrà una durada màxima de 8 minuts. Basarà la seua posada en escena en el treball actoral, evitant qualsevol complicació de caràcter escènic o tècnic.

Els monòlegs més votats pel públic seran representats en la Sessió de Clausura, que tindrà lloc en Clan Cabaret el dissabte 30 de maig. Després d'aquesta, el jurat -integrat per 3 professionals del món de l'escena- atorgarà els Premis Universitat d'Alacant:

Primer Premi dotat amb 600 €

Segon Premi dotat amb 400 €

Tercer Premi dotat amb 200 €

Quantitats a les quals s'aplicarà la retenció que marque la legislació vigent.

A més:

Premi del Públic "Tómate unas copas" Fernando Chapín 100 €.

Premi Clan Cabaret al Millor Text, dotat amb 200 €.

Els monòlegs més votats pel públic seran representats una vegada més en el mes de novembre, dins de l'espectacle “ L@s siete magnífic@s “, englobat en la Mostra de Teatre Español d'Autors Contemporanis, després del que cada actor/actriu rebrà una retribució de 100 € . A més, tindran la possibilitat d'actuar en diversos espectacles en les seus universitàries de la província d'Alacant.

Es concedirà una beca de 50 € a aquells participants que es desplacen a partir de un radi major de 100 Km (aquesta beca es concedirà solament una vegada).

Diploma a tots els participants.

Trofeu per a tots els finalistes.

Les inscripcions han de presentar-se abans del 19 maig de 2014, a les 00 horas en qualsevol d'aquests punts:

1. Clan Cabaret (C/ Capità Segarra, 16. 03004. Alacant.)

2. Punt d'Informació Cultural (PIC) Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant:

concursos.cultura@ua.es

www.veu.ua.es

3. En l'adreça de correu electrònic: clancabaret@clancabaret.com

4. O directament amb un formulari online en:

http://www.veu.ua.es/va/monolegs/formulario
(Valencià)

http://www.veu.ua.es/es/monolegs/formulario
(Castellà)

http://www.veu.ua.es/en/monolegs/formulario (Anglès)

En aquestes sol·licituds hauran de figurar les següents dades:

Nom i cognoms

Telèfon (s)

Adreça:

e-mail:

Breu currículum:

Títol:

Durada:

Director/a, autor/a del monòleg:

De l'actor/actriu:

Els qui desitgen concórrer només en qualitat d'autor o autora hauran de presentar o enviar els seus textos a qualsevol dels punts d'inscripció abans del mes maig de 2015, i indicar en l'assumpte “Text per a la Mostra Marató de Monòlegs”. Quan ho faça, l'autor o autora haurà de tenir en compte que el monòleg no ha de superar els vuit minuts de durada. L'organització posarà a la disposició dels o de les intèrprets els textos remesos i facilitarà el contacte entre aquests i els autors o autores. Únicament podran aspirar al Premi Clan Cabaret al Millor Text els textos que finalment siguen representats. Si no és així, l'autor o autora conservarà tots els drets sobre el seu monòleg i podrà presentar-lo en futures edicions. No s'estableix límit de quantitat d'obres remeses per persona.

Tenint en compte el caràcter obert i eminentment lúdic de la mostra, el jurat es reserva el dret d'admetre lleugeres variacions en les bases.

Com que no tots els dies de la mostra concorre el mateix nombre de persones ni s'emet el mateix nombre de vots, el recompte es farà sobre la base del percentatge de vots obtinguts per cada actor/actriu.

Més Informació

E-mail: clancabaret@clancabaret.com Web: www.clancabaret.com

E-mail: concursos.cultura@ua.es Web: www.veu.ua.es

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464