Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'Estudiantina Femenina de Dret competirà en la Trobada Mundial de Mojácar

L'Estudiantina Femenina de Dret competirà en la Trobada Mundial de Mojácar

L'Estudiantina Femenina de Dret de la Universitat d'Alacant es desplaçarà els dies 24, 25 i 26 d'abril de 2015 a la VI Trobada Mundial d'Estudiantines de Mojácar. Aquest esdeveniment organitzat per l'Estudiantina de Ciències de Granada compleix aquest 2015 la seua sisena edició, sempre amb un resultat excel·lent participació.

El certamen organitza un concurs en el qual les estudiantines concursen en diferents seus i la millor ronda s'emporta el premi, ronda que, a més, és classificatòria per a poder passar a la final de l'endemà. Aquesta final se celebra el dissabte a la nit, i les estudiantines classificades optaran a diferents premis, com el de Millor Estudiantina, Millor Ball de Pandereta o Millor Solista, entre altres. De la mateixa manera, el dissabte a la vesprada se celebra un cercavila per part de les diferents estudiantines als carrers de la localitat.

L'Estudiantina Femenina de Dret d'Alacant concursarà divendres en la seu de la plaça del Frontón, una cita que encaren amb entusiasme i amb ganes de demostrar la seua vàlua i el seu bon treball musical.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464