Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Aspencat presenta 'Essència' en un concert acústic

Aspencat presenta 'Essència' en un concert acústic

El Paranimf de la Universitat d'Alacant serà l'escenari d'un interessant concert que tindrà lloc el pròxim 26 de maig a les 20 hores. Aspencat, la coneguda banda de Xaló, presentará el seu últim treball discogràfic, Essència. Les entrades, a la venda per cinc euros, es poden adquirir a la Librería Compas, per Instanticket, i una hora abans a l’espai de representació. No obstant això, els estudiants de la UA podien recollir una invitació gratuïta al MIC (Informació Cultural Museu Universitat d’Alacant) presentant la TIU, però el aforament d'aquesta iniciativa ja està esgotat.

Després de dos anys fent gires i més de noranta concerts, Aspencat presenta un nou directe acústic en què els greus i els sintetitzadors han cedit el pas a violins i violoncels i en què la seua força habitual serà substituïda per la calidesa d’harmonies i arranjaments sense perdre la referència del llaüt com a so marca de la casa.

Per a aquesta nova aventura, la formació de la Marina Alta oferirà un nou format de banda que inclourà dos violins, violoncels, guitarra, llaüt, acordió, bateria i veus. Una nova proposta que de ben segur s’adaptarà a les preferències musicals d’un ventall d’edats més ample que el del format elèctric.

Essència és un disc amb el qual la banda explora nous territoris electrònics amb nous estils com el dubstep, que fan del seu directe una posada en escena molt més potent i el converteix en un dels grups més consolidats de l'escena musical en català.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464