Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Construciones en tres dimensions prenen la sala Polivalent del MUA

Construciones en tres dimensions prenen la sala Polivalent del MUA

Fins al 30 de maig, la sala Polivalent del MUA acull l'exposició Virtual Construction. Detalls Constructius + Realitat Augmentada, una mostra que s'endinsa sobre el concepte de construcció virtual.

Per a açò, s'han seleccionat 30 detalls constructius tridimensionals de diferents estructures en edificació que poden reproduir-se, visualitzar-se o descarregar-se mitjançant una aplicació pròpia de realitat augmentada arquitectònica. Es tracta d'una mostra enfocada a la docència i recerca realitzades en el Grau en Arquitectura Tècnica de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant.

La combinació de construcció virtual amb realitat augmentada es converteix en una eficaç eina docent i de recerca. En efecte, d'una banda, permet una visualització tridimensional de detalls singulars fins i tot a escala real, facilitant la comunicació i l'enteniment dels diferents conceptes constructius pels estudiants. D'altra banda, també possibilita una interacció edifici-usuari en temps real mitjançant l'ocupació complementària de marcadors, aplicacions descargables i dispositius mòbils convencionals.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464