Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El CeMaB celebra la 'Setmana amb Jorge Eduardo Benavides'

El CeMaB celebra la 'Setmana amb Jorge Eduardo Benavides'

Aquesta setmana el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti ha organitzat una sèrie d'activitats amb l'escriptor peruà Jorge Eduardo Benavides, que visitarà la Universitat d'Alacant i dos de les seues seus.

La primera cita serà dimarts 12 de maig, on l’escriptor peruà oferirà la conferència “Andinos, criollos y exiliados: Narrativa peruana actual” i presentarà de la seua última novel·la publicada a Espanya, ‘El enigma del convento’ (Alfaguara, 2014). Serà al Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti, a les 12 hores. De vesprada, a les 20 hores, la presentació del llibre també es realitzarà a la Seu Ciutat d'Alacant de la UA, a les 20 hores.

Dijous 14 de maig, Benavides anirà a la Biblioteca Miguel Hernández de Villena, on la seu universitària de la localitat ha programat una altra presentació del llibre ‘El enigma del convent’, a les 20 hores. Totes les activitats són d’entrada lliure limitada al aforo de la sala.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464