Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El MUA convoca el I programa de residències formatives PLUS

El MUA convoca el I programa de residències formatives PLUS

La Universitat d'Alacant i la seua Fundació General convoquen a través del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) un programa de residències formatives de creació i investigació en art contemporani. PLUS es durà a terme del 13 al 25 de juliol de 2015 i té com a objectiu fomentar la creació, augmentar la formació, promoure la recerca i generar contactes entre professionals del sector.

Cinc propostes d'artistes individuals o col·lectius (en diferents disciplines com pintura, dibuix, escultura, fotografia, videoart, instal·lació) seran seleccionades per una comissió d'experts i tècnics d'art del MUA. Durant dues setmanes, de dilluns a divendres i de 9 a 20 hores, els seleccionats elaboraran el seu projecte artístic en les instal·lacions del MUA: sala Naias, sala Àgora, biblioteca, amfiteatre i exteriors. Les residències es complementen amb una formació que proposa tallers de diferents agents culturals amb els artistes per a potenciar la professionalització i la projecció dels creadors.

Cada artista rebrà una borsa de 300 euros per a la producció del projecte. A més, s'ofereix una borsa d'allotjament de 600 euros per a un únic artista no resident en el context local. Els projectes hauran d'estar acabats al final de la residència, i el MUA els exposarà l'octubre de 2015 en una mostra col·lectiva.

Els interessats hauran d'enviar un únic projecte en PDF a la direcció de correu eletrònic mua.convocatorias@ua.es fins al 16 de juny de 2015 (inclòs) que no supere els 5 mb i que continga la documentació del projecte que es vol dur a terme (descripció, esbossos, fotografies...), obres anteriors i currículum, amb dades personals de l'artista o col·lectiu.

MÉS INFORMACIÓ i bases de la convocatòria: http://www.mua.ua.es/expo_temp/residencias/diptico_residencias.pdf

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464