Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El Taller de Dansa Contemporània presenta el seu espectacle 'In-habit'

El Taller de Dansa Contemporània presenta el seu espectacle 'In-habit'

El Taller de Dansa Contemporània de la UA presenta dimecres 20 de maig l’espectacle In-habit, el resultat del treball de tot el curs. L'estrena serà al Paranimf a les 20 hores i l'entrada és amb invitació, disponible en el MIC (Punt d'Informació Cultural del Museu de la UA).

In-habit és una obra creada pel Taller de Dansa Contemporània de la Universitat d'Alacant, que enguany ha tingut la col·laboració del nou taller de Coreografia i Posada en Escena que la UA ha oferit, tots dos dirigits per Inma Manresa.

Aquesta obra va començar a crear-se el passat mes d'octubre, amb el començament del taller, i ha sorgit de la investigació espacial i la recerca en diferents espais, públic, social, personal i íntim, a més de «la importància de l'espai en el llenguatge corporal, de conèixer els límits als quals podem arribar quan ens acostem o ens allunyem, la distància a l'hora de comunicar-nos, d'envair o no envair l'espai d'una persona i la seua relació amb el moviment i l'emoció», explica la professora i directora de l'obra, Inma Manresa.

En la posada en escena, l'espectacle compta amb la participació de vint intèrprets, els quals han treballat i s'han implicat notablement durant el curs. «La disciplina i la seua aportació a l'obra ha sigut fonamental per a poder dur a terme una peça de dansa contemporània recolzada per diverses disciplines artístiques, a més de la dansa, com la poesia, audiovisual i la performance», afegeix Manresa.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464