Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'Aula de la Ciència organitza una excursió a Banyeres de Mariola

L'Aula de la Ciència organitza una excursió a Banyeres de Mariola

Amb motiu de la celebració del Dia dels Museus, el de la Biodiversitat i el dels Parcs Naturals, l'Aula de Ciència proposa visitar el dissabte 9 de maig el Museu del Paper de Banyeres de Mariola i els molins del riu Vinalopó. Després de les visites, s'ha organitzat també un dinar en un restaurant cèntric al preu de 15 euros.

Després de dinar i si encara queden forces, els participants de la jornada podran assistir a un concert de música de càmera en el pati del castell de Banyeres de Mariola que revisarà peces del segle XVIII amb l'agrupació formada per Jordi Piñol, al violoncel, Francis Blanes, al piano, Rebeca Guill, amb el violí, Toni Lloret tocant l'oboè i amb la soprano Pepi Lloret.

L'eixida de l'expedició serà des del Campus de la UA a les 9 hores i el desplaçament serà en cotxes particulars. S'haurà de comunicar a la inscripció qui assisteix a l'excursió i si es disposa de places als cotxes o si serà necessari ocupar places compartides en un altre cotxe. El dinar serà a les 14 hores i l'horari per a la primera tornada serà a les 16 hores. Per a aquells que vulguen assistir al concert, hi haurà una altra hora de tornada a les 20.30 hores.

Inscripcions en aula.ciencia@ua.es

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464