Saltar apartados

L'Aula de Teatre estrena 'Micropinzellades'

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) acull el pròxim dimecres 27 de maig la segona de les estrenes de l'Aula de Teatre de la UA. En aquest cas es tracta de l'obra Micropinzellades, un text escrit pels mateixos alumnes de l'aula amb idea dramatúrgica i direcció de Pascual Carbonell. L'entrada es mitjançant la recollida d'una invitació al MIC (Punt d'Informació Cultural del Museu de la Universitat d'Alacant) per a les dos funcions del dia, que tindran lloc a les 12 hores, en valencià, i a les 20 hores, en castellà.

Segons resumeixen des de l'Aula de Teatre, aquesta obra proposa diverses escenes com «en una subhasta de quadres es posa a la venda un quadre en blanc. Dos lladres es disposen a robar el mateix quadre. La bella dorment es fa l’adormida. Dues lesbianes criden en la nit. Un soldat francès creu reconèixer la seua antiga promesa abans de matar-la. Un aniversari revelador. Un gat que és viu i mort al mateix temps. Una cita a cegues sota la llum de les estrelles. Una jove mira a través de la finestra. Picasso desordena el seu món i crea la seua millor obra. Eva es queda al carrer».

En conjunt, la proposta ofereix onze escenes, onze autors i vint-i-dos actors en un espectacle en què el teatre es fa pintura i la pintura es fa teatre. «Durant la representació, un llenç blanc ens serveix per a enllaçar escenes, ja que es va pintant entre acte i acte amb cadascun dels quadres que són tractats, de manera més o menys literal, mitjançant els textos», explica Carbonell.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464