Saltar apartados

Un Campus de Cinema a l'aire lliure i a la carta

Un Campus de Cinema, és la nova proposta de la Universitat d'Alacant, una doble activitat que permetrà als aficionats al cinema votar la selecció de pel·lícules que es projectaran a l'aire lliure en el campus i, posteriorment, contemplar-les en les projeccions que tindran lloc els dimecres 8, 15 i 22 de juliol, a les 21.30 hores, a l'amfiteatre de l'Aulari II.

En lloc de programar directament tres pel·lícules per a aquests tres dies, els organitzadors del cicle han decidit promoure que els potencials assistents voten quines pel·lícules els agradaria veure, entre una sèrie de quatre cicles preseleccionats que proposen pel·lícules entorn d'aquests temes: «Les millores pel·lícules de la temporada», «grans clàssics», «clàssics del terror» i «'blockbusters' dels 80».

Les votacions es poden formular emplenant aquest qüestionari.

Així, fins al 19 de juny, els cinèfils poden participar en l’enquesta que recollirà les seues opinions per a seleccionar els tres metratges guanyadors, que es projectaran en versió original subtitulada. La setmana del 22 de juny s'anunciaran les tres pel·lícules més votades d'entre els quatre cicles preseleccionats.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464