Saltar apartados

Más que días estupendos

Basada en el text del reconegut dramaturg contemporani Alfredo Sanzol, l'Aula de Teatre de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant presenta enguany Más que días estupendos. La representació serà el 10 de juny, a les 20.00 hores, en el Paranimf de la Universitat d'Alacant. Entrada amb invitació, que pots recollir en el MIC (Punt d'informació cultural del Museu de la Universitat d'Alacant) i en les secretaries de la UPUA.

L'obra està composta per dotze escenes unides per un nexe, en la qual personatges diferents mostraran les seues vivències. Multitud d'actors creen una funció coral en la qual cadascun d'ells, i tots en el seu conjunt, seran els protagonistes. Más que días estupendos és una comèdia amb molts matisos i registres, en la qual els personatges tornaran a ser joves, revivint l'ambient de la dècada dels setanta i les emocions de quan tot estava per fer.

Más que días estupendos parla de "la transformació que experimentem en deu, quinze dies", segons el seu autor. "Deixem de ser nosaltres. Som de sobte aventurers. Intrèpids, atrevits, o totalment ganduls, tímids", diu Sanzol.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464