Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Música, teatre i cinema a l'edifici del Carrer Sant Ferran

Música, teatre i cinema a l'edifici del Carrer Sant Ferran

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant, en l’edifici del carrer de Sant Ferran 40, serà per primera vegada l'escenari cultural del mes de juliol, amb una programació estiuenca carregada de música, teatre i cinema. Totes les sessions tindran lloc a les 21.00 hores, amb entrada lliure limitada a l’aforament.

Aquesta nova proposta inclou un total de dotze espectacles per a les nits del mes de juliol, que començaran el dia 2 amb la veu d'Inma Rodríguez i la guitarra de Santiago Iglesias (Acustic Cuts) i el seu espectacle Mediterranean Nights. L'apartat musical continuarà el dia 9 amb el Quartet Mare Nostrum, i el 16 amb Carlos Izquierdo al piano. El dia 20 serà el torn de Pablo Rodríguez a la guitarra, segon premi internacional de Guitarra José Tomás Vila de Petrer 2014.

Amb l'espectacle Jámtrico, el 23 de juliol, es tancarà l'apartat musical del mes. Jámtrico és un espectacle coral interdisciplinari i col·laboratiu de l'Associació de Cantautors i Cantautores d'Alacant. En aquesta ocasió hi participen Alfonso Copé, Anita Antón, César Ruano, Inés Saavedra, Lafu, Rubén Padilla Ráez, Oli Reñón i Yoni Ramírez.

Tres representacions integren l'apartat teatral, amb les obres de producció pròpia de la UA Després de la pluja (8 de juliol) de l'Aula de Teatre de la UA sota la direcció d'Elena Candela, Más que días estupendos (15 de juliol) a càrrec de l'Aula de Teatre de la Universitat Permanent de la UA, dirigida per Iván Jiménez, i Micropinceladas (22 de juliol), representada per l'Aula de Teatre de la UA sota la direcció de Pascual Carbonell.

El mayor y la menor (Billy Wilder, 1942), Solamente el cielo lo sabe (Douglas Sirk, 1955), Lolita (Stanley Kubrick, 1961), Harold & Maude (Hal Ashby, 1971) componen la proposta cinematogràfica, quatre projeccions per als dies 7, 14, 21 i 28, respectivament.

Fitxer adjunt: web2

Fitxer adjunt: Estiu


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464