Saltar apartados

Setmana de l'esport preuniversitari

Més de 500 estudiants es reuneixen en la Universitat d'Alacant en la Setmana de l'Esport Preuniversitari. Els esportistes preuniversitaris competeixen en diverses disciplines esportives com a futbol, futbol sala, volei platja, voleibol, bàsquet, handbol, karate, orientació, triatló i judo.

Aquesta iniciativa, que la UA ha engegat a través dels vicerectorats d'Estudiants i de Cultura, Esports i Política Lingüística, se celebra durant tota la setmana en la pista central del pavelló poliesportiu del campus.

La Universitat d'Alacant es decanta per un model de promoció esportiva que fomenta la participació del nombre més gran possible d'alumnes universitaris, fent compatibles les activitats esportives amb les estrictament acadèmiques. D'aquesta manera, la UA valora de forma positiva la condició d'esportista universitari en la resolució de les sol·licituds de canvi d'horari, grups i exàmens que coincidisquen amb l'activitat esportiva de l'estudiant. També ha instaurat la figura del coordinador d'esportistes universitaris en cada centre, un professor responsable que serveix de fil comunicador entre l'esportista i els seus professors, amb la finalitat de compatibilitzar l'acadèmic amb l'esportiu.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464