Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Activitats obertes en el cursos d'estiu sobre la Penya Negra

Activitats obertes en el cursos d'estiu sobre la Penya Negra

El curs ‘La ciutat protohistòrica de Herna / Peña Negra: tartessis i fenicis en el sud-est d'Iberia’ obri al públic general les activitats del curs. Encara que l'alumnat del curs tindrà preferència i certificació d'assistència (20 hores / 2 crèdits LRU / ECTS).

Aquest curs, que se celebrarà de 13 al 15 de juliol, està dirigit per Alberto J. Lorrio Alvarado i Julio Trelis Martí, tots dos catedràtic d'Universitat de la Universitat d'Alacant de Prehistòria, Arqueologia, Història Antiga, Filologia Grega, i Filologia Llatina (PDI) i pel director del Museu Arqueològic Municipal de Crevillent, Julio Trelis Martí.

La Penya Negra, a Crevillent (Alacant), va ser un dels més destacats assentaments protohistòrics de la península Ibèrica, possiblement la ciutat de Herna localitzada als confines nord-orientals de Tartessos. El curs pretén oferir una panoràmica general de les recerques en el jaciment, emmarcada en visions de conjunt sobre les societats del Final de l'Edat del Bronze, el món tartessi i fenici peninsular, i les societats orientalitzants mediterrànies.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464