Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Concert de guitarra clàssica de Pablo Rodríguez aquest dilluns

Concert de guitarra clàssica de Pablo Rodríguez aquest dilluns

El guitarrista de la Corunya, Pablo Rodríguez, serà el protagonista del concert de guitarra clàssica que tindrà lloc a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant (c/ Sant Ferran, 40) el pròxim dilluns dia 20 de juliol, a les 21.00 hores.

Obres de Domenico Scarlatti, Mauro Giuliani, F. Schubert, Antonio Lauro, Leo Brouwer i Astor Piazolla, entre d’altres, sonaran a la Seu Universitària d’Alacant de la mà d’aquesta promesa de la guitarra clàssica.

El guitarrista Pablo Rodríguez està considerat com un dels més grans talents espanyols de la seua generació. Llorejat en importants concursos nacionals i internacionals com el José Tomás-Vila de Petrer i Ciutat d’Elx a Alacant, Guitarmania a Lisboa, Comarca El Condado a Jaén, Cincillia a Albacete, Ciudad de Llerena a Extremadura, César Aira a Lleó, Concello de Gondomar o els Premis a l’Excel·lència Musical de la Xunta de Galícia entre d’altres, té l’honor d’haver sigut el primer gallec de la història a classificar-se com a finalista del prestigiós Certámen Internacional Francisco Tárrega de Benicàssim, un dels més importants esdeveniments guitarrístics del món.

El concert és d’accés lliure fins a completar la capacitat de la sala.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464