Saltar apartados

El MUA passarà una nit en blanc el 24 de juliol

El MUA celebrarà, per primera vegada, La Nit en Blanc el pròxim 24 de juliol, una proposta que naix de la col·laboració entre els museus i els centres d'art d'Alacant. Amb motiu d'aquesta iniciativa, el MUA acollirà l'actuació d'Enrique Pedrón Jazz Quartet.

El quartet oferirà a partir de les 22.00 hores un concert de temes de jazz, swing i algun toc llatí. La banda està formada pels músics Enrique Pedrón (piano), Lolo García (saxos), Andrés Lizón (contrabaix) i Antonio Prats (bateria).

La Nit en Blanc és una iniciativa cultural que va ser creada a París el 2002 i a la qual s'han anat sumant altres capitals i grans ciutats europees com Roma, Bucarest, Riga, Amsterdam o Brussel·les. El propòsit és gaudir de la creació artística contemporània a través d’activitats i esdeveniments culturals gratuïts, fomentant d'aquesta manera la participació ciutadana.

Alacant proposa la primera Nit en Blanc amb una atractiva oferta cultural que s’anunciarà en roda de premsa els pròxims dies. La iniciativa està programada conjuntament pel MARQ Museu Arqueològic, el MACA Museu d'Art Contemporani d'Alacant, el MUBAG Museu de Belles arts Gravina, el MUA Museu de la Universitat d'Alacant, Les Cigarreres, Museu Volvo Ocean Race i Museu d'Aigües d'Alacant, que obriran fins a la una de la matinada el dia 24 de juliol. El projecte pretén sumar tota mena d'inciatives culturals públiques i privades, potenciar la participació dels alacantins de manera individual o col·lectiva, i suggereix redescobrir la ciutat amb l'obertura d’espais que habitualment no són d'accés públic de nit.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464